Alzira acull lespectacle, Formosíssima, la representació basada en Carmina Burana que usa la música i la dansa contra la violència masclista

El pròxim diumenge 18 de setembre a les 19.30, El Gran Teatre d’Alzira acull l’obra ‘Formosíssima’, un espectacle impulsat per la Diputació de València que busca ajudar als adolescents a visibilitar la desigualtat, la violència de gènere o les relacions tòxiques.
Temes estos que s’aborden des d’un espectacle que combina música i dansa sobre el Carmina Burana de Carl Orff, i fa ús de diferents ferramentes artístiques per a parlar-ne d’estos temes. Així ho explicava el director escènic de l’obra.
L’espectacle comta amb música, cant i dansa en directe que compta amb la participación de 120 persones. Participa la companyia València Dancing Forward, l’Orfeó de la Universitat de València, l’Orfeó d’Aldaia i Kontakte grup de Percussió, i estarà protagonitzat pels solistes Saray Garcia, Pasqual Andreu i Vicent Antequera; i els pianistes Fernando Taberner, Juan Camilo Reyes i Arturo Barba.
‘Formosíssima’ ja ha passat per altres localitats valencianes, ja que es tracta d’un espectacle itinerant que sols s’ha fet a Valencia, Xàtiva, Torrent i Almussafes i Alzira, on ha gaudit de molt d’èxit.
Es pot assistir de manera gratuïta amb invitació, que s’ha de demanar a les taquilles del Gran Teatre.

Deixa un comentari