Alzira acull una setmana d’actes amb motiu del dia internacional de l’alzheimer

Amb motiu de la celebració del dia Internacional de l’Alzheimer el pròxim 21 de setembre, Alzira acollirà esta setmana un conjunt d’esdeveniments organitzats per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de la ciutat. En els actes preparats per a estos dies s’informarà de la malaltia i es conscienciarà la ciutadania sobre la importància de l’acompanyament i cures dels malalts i el suport dels familiars.

La setmana de l’Alzheimer arrancà ahir amb les jornades de portes obertes a la seu de l’associació que se seguiran hui també. Dimecres 18 de setembre de 9 a 13 s’ubicaran taules informatives a l’avinguda Lluís Súñer i el vestíbul de l’Hospital de la Ribera i a les 16 es presentarà a l’associació el llibre Revelant emocions de Maria Puig Granell.

El dijous 19 de setembre nova jornada de taules informatives al carrer Hort dels Frares i el divendres a l’Hospital de la Ribera Jornades sobre l’envelliment Saludable i Resolució del Concurs de Relats Breus sobre l’Alzheimer. La setmana d’actes acabarà divendres amb taules informatives a les portes del Carrefour.

Maria Martínez, psicòloga de l’Associació de Familiars d’Alzheimer d’Alzira ha reivindicat la necessitat de seguir duent a terme este tipus d’iniciatives però ha recordat que no hem de ser conscients sols de la malaltia un dia a l’any.

Categories Salut

Deixa un comentari