Alzira adapta la celebració del 8M i organitza un sorteig de llibres i samarretes
Per a participar en el sorteig, cal emprar el hashtag #Alzira8M2021 i etiquetar el perfil de l’Ajuntament en Facebook o Intagram

Hui, dia 8 de març, se celebra el Dia Internacional pels Drets de les Dones i l’Ajuntament d’Alzira ha decidit suspendre la tradicional lectura del manifest a la porta de l’ajuntament i substituir-la per un vídeo i una campanya als comerços de la ciutat.

Així, el consistori ha repartit a les botigues d’Alzira cartells i marxandatge del 8M per a que, quan els clients i clientes efectuen una compra, els comerços els obsequien amb un adhesiu o imant. A més, si pugen una foto amb estos cartells a les xarxes socials, amb el hashtag #Alzira8M2021, entraran en el sorteig de llibres escrits per dones i de samarretes. Per a participar en el sorteig, també cal etiquetar el perfil de l’Ajuntament en Facebook o Intagram, i el termini per a pujar les fotos comença hui i finalitza el divendres, 12 de març.

A més, diferents departaments de l’Ajuntament han organitzat accions amb motiu del 8M. La Biblioteca Municipal ha portat a terme, al llarg de tota la setmana passada, una campanya en xarxes per a donar visibilitat a les escriptores alzirenyes. Per la seua banda, des de Serveis Urbans està programada per a hui la il·luminació de les fonts de la ciutat amb el color morat. Escoltem la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, Marina Mir:

Ir a descargar

D’altra banda, també amb motiu del 8M, des del Co·lectiu de Pensionistes d’Alzira han organitzat una concentració, esta vesprada, a les 18:30 hores, a la Plaça Major. A més, el Col·lectiu 8-M d’Alzira ha realitzat l’acció simbòlica de col·locar teles morades a les estàtues de dones d’Alzira i, a més, han penjat en els punts d’expressió lliure de la nostra ciutat uns cartells des dels quals es fa crida a la ciutadania perquè es pengen als balcons teles morades.

Deixa un comentari