fbpx

Alzira ajorna les Falles a causa del coronavirus

Compartix la notícia

Alzira ajorna les Falles en consonància amb les indicacions de la Generalitat Valenciana. L’expansió del coronavirus per la nostra Comunitat ha provocat la suspensió momentània de les Falles fins que la situació sanitària millore. Este matí s’ha produït ja una reunió de l’Equip de Govern alzireny amb de la Junta Local Fallera. De moment, podem confirmar-los que les vacances escolars i les activitats culturals establides es mantenen però s’anul•len el servei gratuït d’autobús i la gratuïtat de la zona blava. També s’anul•la el Concurs de Fotos d’Instagram sobre falles.

“La pólvora haurà d’esperar fins a nou avís a tots els municipis de la comarca”, així ho va anunciar anit el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de reunir-se amb els responsables del Ministeri de Sanitat. Pel que fa a Alzira, esta vesprada s’ha convocat una Assemblea Extraordinària de Presidents, amb l’única finalitat de tractar l’ajornament de les Falles. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha mostrat la seua tristesa per esta mala notícia, però ha llançat un missatge de paciència i tranquil•litat a la ciutadania. “És una mala notícia per a la nostra ciutat, però el primer és salvaguardar la salut de la ciutadania” ha afirmat Gómez.
Pel que fa a la gratuïtat del servei d’ORA, que va anunciar ahir la Regidoria de Serveis Urbans queda també cancel•lada fins a nou avís.
D’altra banda, l’Ajuntament d’Alzira insta als treballadors del servei públic que hagen pogut estar en contacte amb altres persones diagnosticades de coronavirus a prendre certes mesures. En primer lloc, queda prohibida la seua entrada, per raons de seguretat i protecció de la salut de les persones, en tots els edificis municipals durant el termini de quinze dies. A més, se’ls recomana eixir de casa el menys possible, a fi d’evitar situacions de possible contagi.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-11-marc-2020_md_48806487_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari