Alzira apren com les finances ètiques poden ajudar als xicotets negocis locals

Cocina Con Amor va començar a funcionar ara fa dos anys. Un negoci situat al Mercat de la Vila, subvencionat per l’Ajuntament d’Alzira i que nodreix la ciutat de cuina saludable i vegana. Hui, este xicotet negoci ha estat protagonista a la Jornada de Finances ètiques i alternatives per al comerç local sostenible que ha tingut lloc a la Casa de la Cultura.

La jornada ha estat una proposta de la Red Enclau per a posar en comú experiències i mostrar que és posible dur a la pràctica projèctes fora de les finances convencionals. L’organització ha comptat amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alzira amb l’objectiu d’apropar estes iniciatives als agents locals i, més concretament, al teixit emprenedor i cooperatiu alzireny. Enrique Asensi és president d’Enclau i del Grup d’Iniciativa Territorial de Fiare Banca Ética.

L’alzirenya Loli Ferrer ha estat una de les emprenedores que ha tingut l’ocasió de compartir la seua experiència i explicar com es va organitzar per a aconseguir financiació per a dur a bon terme el seu xicotet negoci. Ferrer és propietària de Cocina Con Amor i va rebre el suport de l’Agencia Idea per a fer realitat el seu projecte.

La jornada també ha rebut el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, la qual compta amb una línea d’ajudes per a donar suport a este tipus d’iniciatives de la societat civil. José Vicente Soler, Director General d’Economia Sostenible.

 

Deixa un comentari