Alzira aprova els tràmits necessàris per la construcció de la passarel·la que travessa la CV-50 a l’Estret

L’Ajuntament d’Alzira aprovava dimecres els tràmits necessaris perquè la construcció de la passarel•la que travessar la CV-50 a l’altura del pont de l’Estret es construisca. Esta pasarel•la és part de la via Verda per a vianants i ciclistes, que recorre l’antiga via del tren Carcaixent-Denia.
Este projecte es realitza a través d’un conveni amb la Mancomunitat de la Ribera Alta per al desenvolupament de la Via Verda. Tot i que la construcció de la pasarel•la ja està adjudicada a una empresa, el contracte s’ha incrementat en un 20% a causa de l’increment del preu dels materials. Es per això que l’Ajuntament haurà d’ampliar la inversió en 240.000 euros més a càrrec del pressupost del 2023. Una vegada aprovada esta partida per al futur pressupost, s’encetaran les obres de la passarel•la.
El partit popular va votar en contra perquè li semblava un projecte molt costós i amb un impacte ambiental negatiu a la vall d’Aigües Vives.
El regidor de medi ambient, Pep Carreres, lamenta que el partit popular s’haguera posat en mode electoral, votant en contra i explica l’interés no sols mediambiental i social del projecte de la via verda, sino també econòmica perquè suposa una infrastructura important per al turisme sostenible de la zona.

Deixa un comentari