fbpx

Alzira aprova en ple la creació d’una cooperativa elèctrica

Compartix la notícia

Alzira aprova la creació d’una entitat que funcione com una cooperativa elèctrica. La proposta, presentada per Ciutadans, va ser aprovada en el passat plenari com una mesura destinada a reduir la factura de la llum i fomentar el consum responsable i sostenible d’electricitat.

Des de Ciutadans han explicat que es tracta d’una mesura que estava inclosa en el programa electoral i que des del partit s’ha fet tot el possible per posar d’acord a tots els grups polítics. De la mateixa manera han explicat que tot i que no s’han acordat terminis tancats per dur endavant el projecte, s’espera que estiga en marxa abans que acabe la present legislatura.

Finalment des de Ciutadans han manifestat la seua satisfacció perquè l’acord inclou que l’oposició estiga representada en la comissió que estudiarà la creació d’esta entitat, les seues característiques i el posterior desenvolupament.

 Pep Carreres, regidor de medi ambient, agricultura i transició ecològica explicà en el Plenari els motius pels que han decidit donar suport a esta proposta de Ciutadans.

Compartix la notícia

Deixa un comentari