Alzira busca empreses valencianes innovadores i idees de negoci en la convocatòria del premi EcoRes

Alzira busca empreses valencianes innovadores i idees de negoci en la convocatòria el premi Ecores. Una iniciativa basada en la incubació d’empreses i emprenedors i que possibilitarà a estes empreses desenvolupar-se amb formació especialitzada, a més de premis valorats en 30.000 euros.

L’objectiu d’esta convocatòria és propiciar el sorgiment i donar suport a quatre iniciatives innovadores en la lluita contra la proliferació de residus sòlids i potenciar els projectes emprenedors que aposten per «una economia diferent i que basen el seu model en l’economia circular. Carmen Herrero, directora d’Idea.explicava que el concurs està dirigit a dos sectors diferenciats: START UPS, és a dir empreses amb menys de dos anys d’història i a idees de negocis que es vulguen posar en marxa. Pot ser qualsevol iniciativa que radique en la comunitat valenciana, encara que l’emprenedor siga de fora. L’objectiu d’esta iniciativa és captar emprenedors i emprenedores innovadors i amb talent. Carmen Herrero, directora d’Idea

El pròxim 19 de novembre tindrà lloc una primera trobada en línea dels potencials interessats, després es farà un procés de sol·licitud competitiu entre el 22 de novembre i el 22 de desembre. Finalitzada la fase inicial de presentació de candidatures, el 12 de gener de 2022, se seleccionaran sis start-up i sis idees de negoci en desenvolupament que participaran en una formació basada en l’emprenedoria circular, el desenvolupament del projecte i en com fer una presentació d’impacte.

Categories IDEA Etiquetes

Deixa un comentari