Alzira, Carcaixent i la Barraca d’Aigües Vives busquen solucions a l’espoli del Monestir

Compartix la notícia

Alzira, Carcaixent i la Barraca d’Aigües Vives busquen mesures per posar solució als robatoris i el bandalisme que pateix el Monestir d’Aigües Vives durant els últims anys. Els alcaldes de les tres localitats s’han reunit amb l’administrador del convent per concretar les mesures que puguen protegir l’històric edfici declarat bé d’Interés Cultural dels continus saquejos que pateix.

Ja a principis de 2018,Carles Aranda, representant l’associació Demòcrates Valencians, va denunciar la situació d’abandonament de l’edicificació i va iniciar una campanya a través de Change.org per reclamar que fóra adquirit per l’Estat, la Generalitat o la Diputació de València per passar a formar part del patrimoni públic de tots els valencians.

Tot i això, la situació no ha millorat i el monestir, del segle XVI es veu exposat a continus robatoris i actes bandàlics des que acabà a mans d’una entitat financera. Per això els alcaldes de les tres localitats tenen la intenció de fer una visita conjunta al monestir per decidir sobre el terreny i les accions a realitzar.

Compartix la notícia

Deixa un comentari