fbpx

Alzira celebra de manera telemàtica la segona Jornada d’Aigües Potables i Residuals a la Ribera

Compartix la notícia

Serà el pròxim dimarts, 15 de desembre, quan es durà a terme esta jornada, en la qual hi haurà 9 ponències a càrrec de tècnics especialitzats que tractaran temes com la monitoratge del nivell de l’aigua a Alzira i la gestió sostenible de les aigües residuals. A més, es compartiran experiències d’èxit en la gestió de l’aigua entre els Ajuntament de la comarca i es convida a la participació de la ciutadania a la ciutadania de la Ribera.

La segona jornada d’Aigües potables i residuals a la Ribera obriran amb un acte de presentació a càrrec de la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà. A continuació ,es succeiran les ponències que enguany tindran com a tema central l’aplicació de les noves tecnologies en les polítiques d’estalvi, control i reutilització de l’aigua a la nostra comarca. Es tractaran també la gestió de les inundacions i les barrancades.
L’esdeveniment és fruit d’una col·laboració públic privada entre les entitats Global Omnium, Control de Vertido Industrial (CVI) i l’Ajuntament d’Alzira. La jornada es durà a terme mitjançant la plataforma Zoom entre les 09:00 del matí i les 18:00 de la vesprada del pròxim dimarts, 15 de desembre. La inscripció es gratuïta i es pot fer ja a través de l’enllaç disponible a les xarxes socials del nostre Ajuntament. Escoltem el director de màrqueting de Global Omnium Aguas de Valencia, Elías Colom, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-9-desembre-2020_md_61951563_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari