fbpx

Alzira celebra el dia de l’Orgut LGTBI+

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira s’ha sumat a la celebració del dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament i el penjament de la bandera de l’arc de Sant Martí en l’interior del consistori. Un any més, els membres de la corporació s’han ficat davant del micròfon per a commemorar el dret de totes les persones a estimar lliurement sense haver da patir cap tipus de discriminació.

Ahir mateix, en el plenari del mes de juny es va aprovar una moció dels grups polítics de Compromís i PSOE de suport al dia Internacional de l’Orgull. Una moció a la qual només el partit de VOX va votar a la contra. VOX va explicar que el col·lectiu LGTB s’havia convertit per als membres de govern en una arma política.

No obstant això, la moció es va aprovar amb el suport del PP, Ciutadans, PSOE i Compromís. Tots els partits es van mostrar d’acord en què l’Ajuntament d’Alzira ha d’estar al costat de les persones que veuen violats els seus drets per la seua orientació sexual i identitat de gènere. A més, es van fer ressò de la necessitat d’una llei integral que ajude a les persones transsexuals a aconseguir una faena digna.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-1-juliol-2020_md_53061111_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari