Alzira celebra el Dia internacional de la ciutat educadora amb la música d’Andreu Valor

Hui, es celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Fa 31 anys que es va sginar la carta de compromís per les ciutats educadores. Hui més de 500 ciutats arreu del món formen part d’esta xarxa que promou l’educació més enllà de les aules i Alzira és una d’elles. L’alumnat de les escoles alzirenyes ho festeja amb la música d’Andreu Valor, que els farà reflexionar sobre els drets humans.

El lema enguany és: “La Ciutat Educadora no deixa a ningú arrere”. Les ciutats educadores aposten per una educació tranformadora, sense edat i sense delimitació d’espai. Aixó ho explica als més menuts la mestra i cantant Aitana Ferrer en un vídeo compartit per l’Ajuntament d’Alzira en commemoració del Dia de les Ciutats Educadores.

L’alumnat de 1r d’ESO de tots els centres educatius d’Alzira utilitzaran les cançons d’Andreu Valor per a reflexionar sobre este dia. Al llarg d’esta setmana, les escoles rebran la visita d’Andreu Valor, serà un total de nou sessions de 2 hores de durada cadascuna. Partint de 10 peces del cantautor, els xiquets i xiquetes treballaran el contingut de les lletres per a entendre els conceptes de drets socials i econòmics.

I precissament per a commemorar este dia havia de celebrar-se a l’Ajuntament el Consell de Xiquets i xiauetes d’Alzira que ha hagut d’ajornar-se per mesures sanitàries.

Deixa un comentari