fbpx

Alzira celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb un recital poètic i musical

Compartix la notícia

Coincidint amb el dia del docent, Alzira celebra el dia internacional de la ciutat educadora amb un recital poètic musical a càrrec d’Andreu Valor Insa. El lema d’enguany és escoltar la ciutat per transformar-la i per això, les actuacions tractaran d’emocionar al públic al temps que l’indueixen a la reflexió. Alzira, com a ciutat educadora, aposta per l’educació formal i informal com a eina de transformació social.

Les sessions mesclen la música amb el missatge amb l’objectiu de crear un espai on treballar l’escolta i la formació d’opinions pròpies sobre un tema. El qualificatiu de ciutat educadora implica el compromís amb una sèrie de principis recollits a la Carta de Ciutats Educadores com la justícia social, la convivència entre diferents cultures o  el diàleg entre generacions entre d’altres. Alzira vol convertir-se en exemple conscienciant la ciutadania de la importància de l’educació com a motor de canvi.

La primera sessió va tindre lloc ahir per als alumnes dels col·legis la Puríssima i l’IES Josep Maria Parra. Demà continuaran amb l’IES La Murta i el Rei En Jaume. I finalment a les 18:00 es farà una última actuació amb entrada lliure per a tota la ciutadania. El recital té una duració de 90 minuts i tindrà lloc al Centre de Formació de persones adultes, Enric Valor.

Compartix la notícia

Deixa un comentari