Alzira celebra el dia internacional del museu

Amb motiu del dia internacional dels Museus el pròxim dissabte 18 de maig, l’Ajuntament d’Alzira mitjançant el MUMA ha organitzat al llarg de tota esta setmana activitats culturals centrades en els nous papers que exerceixen els museus com a actors actius en les seues comunitats.

Les activitats començaren ahir amb la visita de Paco Tortosa, autor del llibre “Alzira, jardí babilònic entre el Xúquer i la Murta” i la presentació de les dos anamorfosis del fotògraf local Víctor Balaguer a la Sala Sucro dedicades al riu Xúquer i a l’entrada de Jaume I en Alzira.

Des de hui fins el dissabte, els visitants podran gaudir d’una visita guiada per l’exposició “La Bóveda” de la mà del seu autor Josep Francés en horari de 12 del matí i sis de la vesprada. I hui també a les 19:30 al Saló d’Actes de la Junta Central Fallera tindrà lloc la presentació de la pàgina web de la Xarxa de Museus Fallers i la taula redona “els museus fallers com a contenidors culturals de les tradicions falleres”.

A més, el dissabte 18 de maig es podrà visitar el museu faller d’11 a 13 i el MUMA en horari habitual de 11 a 13 i de 17 a 20.

I per finalitzar els actes el dissabte 25 de maig tindrà lloc la ruta turística per Horts d’Alzira, una ocasió per a conèixer l’arquitectura rural i modernista dels horts de tarongers.

Categories Cultura

Deixa un comentari