Alzira celebra hui el Dia Internacional del Museu

Alzira celebra el Dia Internacional del Museu amb la visita virtual de la sala Pintor Teodoro Andreu.
Com cada any, el 18 de maig se celebra este dia, enguany amb el lema “Museu per Igualtat”. L’objectiu d’esta celebració és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment recíproc i per aconseguir pau entre els pobles.

Els museus, ara més encara, a causa de la presència de la Covid-19, s’estan reinventant contínuament per a ser més interactius, centrats en l’audiència, orientats a la comunitat, flexibles, adaptables i mòbils.

El Museu Municipal ja té preparades diverses exposicions, que podran ser visitades en el moment que el Govern central autoritze l’obertura de museus, seguint totes les indicacions i recomanacions establides per les autoritats sanitàries. Les mostres es podran veure a la recentment remodelada sala “La Cambra”, ubicada a la segona planta del MUMA, així com a les sales temporals. Cal recordar que, a causa de la situació que patim, no es realitzarà cap acte inaugural de les citades exposicions. Així ho ha explicat la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar.

Si vols escoltar l’informatiu complet: Ir a descargar

Deixa un comentari