fbpx

Alzira celebra l’encesa oficial dels llums de Nadal hui, a les 20:00h, en la Plaça Major

Compartix la notícia

Alzira celebra l’encesa oficial dels llums de Nadal que enguany il·luminaran 29 places i carrers de la ciutat amb més de 120 aparells lluminosos. L’encesa estarà a càrrec de les Falleres Majors d’Alzira i les seues Corts, el president de la Junta Local Fallera i membres de la corporació municipal. A més, l’acte finalitzarà amb una disparada d’un castell de focs artificials de la Pirotècnia Crespo des de la Plaça del Regne.

Enguany, l’encesa és més important que els anys anteriors perquè, segons expliquen des de la regidoria de Serveis Urbans, el sector comercial de la ciutat necessita promoció. A l’Avinguda Sants Patrons s’han substituït els arcs lluminosos per postes nadalenques per motius de seguretat.

La presència de les Falleres Majors d’Alzira és imprescindible en l’encesa d’este 2020 ja que, afirmen des de la regidoria de Festes, després que la pandèmia haja suspès totes les celebracions festives de la ciutat, és el moment que les nostres representants de la festa fallera siguen protagonistes d’este acte simbòlic.
L’encesa es durà a terme a partir de les 20 de la vesprada des de la Plaça Major. Escoltem el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, i el regidor de festes, Xavi Pérez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-4-desembre-2020_md_61385308_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari