fbpx

Alzira celebrarà el Dia de l’Arbre diumenge que ve

Compartix la notícia

Alzira celebrarà el Dia de l’Arbre el pròxim diumenge amb tallers i regals per a tota la família. Enguany la festa es farà al Nou Mirador del Xúquer, amb l’objectiu de  valorar-lo com a paratge natural. L’Ajuntament d’Alzira obsequiarà els assistents amb un esmorzar popular i la cooperativa local Alzicoop amb una planta. A més, també es plantarà un arbre en homenatge al contacontes Llorenç Giménez Tarazona.

La festa de l’arbre s’iniciarà a les 10 del matí amb una ruta d’observació guiada sobre fauna. A més, a banda de la plantació dels arbres, també es duran a terme tallers coordinats i planificats per les associacions i empreses col·laboradores: Creu Roja, Recuperacions Xúquer i Interpreta Natura. Durant tota la jornada, estaran els personatges Bernat i Sucro que representen l’Anell Verd.  Per últim, a les 12 tindrà lloc l’homenatge al contacontes Llorenç Giménez.

L’Ajuntament té la intenció amb esta activitat de contribuir a la millora del riu Xúquer i de l’Anell Verd. I, al mateix temps, educar la ciutadania en la protecció del medi ambient.

Compartix la notícia

Deixa un comentari