Alzira celebrarà les falles amb mascareta i distàncies de seguretat

A l’octubre, Alzira celebrarà unes falles encara amb mascareta i respectant les distàncies de seguretat. A una setmana d’iniciar la setmana fallera, la Junta Local Fallera es va reunir ahir amb les sis comissions que plantaran falla enguany per tal de pactar les mesures sanitàries que les comissions hauran de seguir a les seues activitats.

Durant la seua setmana fallera, Alzira aplicarà mesures molt similars a les que s’han aplicat a altres ciutats que van celebrar les falles al setembre. La mascareta serà obligatòria a l’aire lliure tant en desfilades i cercaviles com en visites als monuments. Les carpes hauran d’estar obertes pels laterals per a garantir un bon corrent d’aire. I, cada comissió fallera comptarà amb un coordinador Covid. Mª José Boluda.

A l’interior de les carpes les mesures a seguir seran les mateixes que en hostaleria. D’acord a la normativa que Generalitat va posar en vigor dilluns passat, les taules estaran ocupades per un màxim de 10 persones. Per cert que l’ús de les zones d’activitat es restringirà als fallers i falleres buscant reduir al màxim les visites.

Deixa un comentari