Alzira celebrarà les festes de la Mare de Déu del Lluch en format reduït

Compartix la notícia

La pandèmia no impedirà que la Verge es trasllade fins la seua parròquia. Això sí, no hi haurà portadors ni processó sinó que la imatge es baixarà amb un vehicle motoritzat. El novenari es durà a terme amb normalitat amb excepció de les limitacions d’aforament establides cada parròquia. El dia Major sí que patirà alguns canvis: no hi haurà processons ni tampoc la troballa a les muralles.

Des de la confraria expliquen que s’han hagut de suspendre alguns actes i adaptar-ne la resta a les circumstàncies sanitàries. Entre estes adaptacions es troba el trasllat de la Verge amb un vehicle i només un grup reduït de cotxes que l’acompanyaran per darrere. El mateix procediment se seguirà també el diumenge 20 quan es trasllade la Verge a l’església de Sant Joan i el diumenge 26 a la parròquia de Santa Caterina.

Els actes comencen esta mateixa vesprada amb la celebració eucarística de la Nativitat de la Mare de Déu a les 20 h. en la parròquia de Sant Joan i la festa major finalitzarà, el diumenge 27 amb les salves d’ordenança i l’eucaristia a la parròquia de Santa Caterina.

Escoltem el president de la confraria, Javi Andújar en l’entrevista mantinguda en El dia per davant.

      programa-festes-mare-deu_md_56202557_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari