Alzira commemora demà el Dia internacional de les persones refugiades

La taula per Taula per la convivència d’Alzira ha organitzat un Encontre amb la lectura d’un comunicat per a commemorar este dia, un encontre que tindrà lloc demà dijous a la Plaça Major a les set i mitja de la vesprada.
La celebració d’esta jornada establida per Nacions Unides, amb l’objectiu de fer visible la situació dramàtica que viuen en el món milions de persones que es troben fora del seu país d’origen per temor a la persecució, al conflicte o a la violència generalitzada i, en conseqüència requerixen de protecció internacional. Una realitat que descriu així la portaveu d’Amnistia en la Ribera, Creu Antón.

La Taula per la convivència seguix sumant esforços amb accions de promoció de la justícia social. Està formada ja per Pangea-mancomunitat de la Ribera Alta, El Norte perdido, Fundación Cepaim, Encuentra-TE, l’Associació de Dones Juristes d’Alzira), Creu Roja, Grup de Debat per la Igualtat, Ribera en bici, Plataforma de la Dependència, Fuentes Solidarias i el Grup la Ribera d’Amnistia internacional.

1 comentari a “Alzira commemora demà el Dia internacional de les persones refugiades”

  1. Es un problema, que s’ha sofrit i ara matéix també el tenim entre nosaltres, esperém que desaparega per un futur no molt llunyà.M consuelo

    Respon

Deixa un comentari