Alzira commemora el 25N amb la lectura d’un manifest i el recordatori de les víctimes de les violències masclistes

L’Ajuntament d’Alzira es va reunir ahír davant la porta del consistori per a recordar la celebració del 25-N. El dia que recorda la xacra social que representen les distintes violèncis contra les dones. Un acte que va servir per a recordar totes les víctimes alzirenyes.

La regidora d’igualtat va ser l’encarregada de llegir el manifest, que recordava les 36 dones víctimes de la violencia de genere al llarg del 2021. Represetants del psoe, partit popular, ciutadans i compromis sostingueren la pancara de l’Ajuntament d’Alzira contra les violències masclistes, mentre que la regidora Marina Mir, expressà el sentir municipal de tolerancia zero cap a esta situació. Marina Mir.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, aprofità per a recordar totes les víctimes d’esta violencia més pròximes, les d’Alzira. Diego Gómez.

Després de la concentració, al plenari de l’Ajuntament es va aprobar una moció del 25 N proposada pel govern municipal i amb les aportacions del Partit Popular. D’altra banda es va rebutjar una proposta de vox sobre esta qüestió.

Categories Igualtat Etiquetes

Deixa un comentari