Alzira compta amb dos noves figures gegants del Rei Jaume i Na Violant que hi participaran en les diverses festes i tradicions del municipi

Enguany la processoneta del matí comptarà amb dos nous gegants que representen al Rei Jaume I i Na Violant. Es tracta de dos figures de més de quatre metres d’alçada, realitzades al taller de Pilar i Maria José Luna, filles de l’afamat artiste valencià Vicente Luna. Ambdós estan dotats de rodes que faciliten el seu ús. Els vestits han estat confeccionats pel també reconegut indumentarista valencià Enrique Marzal. Estes figures substituixen les dos anteriors que que deixaren de desfilar en trobar-se en molt mal estat.
Els dos nous gegants del Rei Jaume I i Na Violant arribaren ahir a Alzira Es podran contemplar a partir de hui en l’entrada de l’ajuntament, fins el diumenge 25, quan eixiran al carrer per a rebre a la Mare de Déu del Lluch en la processoneta del matí. Tal i com explica la regidora de patrimoni, Isabel Aguilar, es tracta de dos figures úniques i exclusives per Alzira que van a formar part mol important del patrimoni festiu i cultural de la ciutat.

Deixa un comentari