Alzira compta amb nous parquímetres que permeten els pagaments amb targeta
També incorpora una aplicació mòbil que permetrà el pagament en més de 100 ciutats espanyoles

L’Ajuntament d’Alzira ha adjudicat la concessió d’explotació de l’ORA a una nova empresa que serà, a partir d’ara, l’encarregada de gestionar este servici. Entre les novetats que aporta esta entitat, cal assenyalar el canvi de parquímetres per altres molt més actualitzats i més operatius, i que donen la possibilitat de realitzar el pagament en targeta de crèdit.

A més, també es presenta amb una nova aplicació que permetrà el pagament de l’estacionament regulat des del mòbil en més de 100 ciutats espanyoles. Es tracta d’una aplicació senzilla d’utilitzar i que entre les seues funcions es troben ampliar el temps a distància, finalitzar l’estacionament amb antelació si li sobra temps, així com rebre avisos i notificacions relacionats amb el tiquet d’estacionament.

En este sentit, el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que, amb esta nova adjudicació, es fa un pas endavant en la modernització d’este servei, fent d’Alzira una ciutat que aposta per la inclusió de totes i tots. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari