Alzira comptarà amb una residència per a persones amb diversitat funcional
També recuperarà el Punt de Trobada Familiar (PTF)

Es tracta de dues reivindicacions històriques que, amb l’ajut del pla Convivint 2021-2025 impulsat per la Generalitat, es faran realitat al llarg d’esta legislatura.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha presentat els dos projectes juntament amb la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, i representats d’ADISPAC (Associació de Famílies de persones amb Discapacitat Intel·lectual d’Alzira i Comarca). Segons les seues paraules, donar prioritat a l’atenció de les persones més vulnerables és un dels objectius de l’actual equip de Govern.

La presidenta d’ADISPAC, Maruja Sánchez, ha aprofitat l’ocasió per a agrair a l’Ajuntament el seu suport a l’hora de fer possible que el nostre poble puga atendre les demandes del seu col•lectiu. D’altra banda el vocal de l’associació, Xavier Cantera, ha recordat que Alzira ha estat una de les ciutats millor equipades en serveis per a les persones amb diversitat funcional. Un fet que ara es complementa amb esta nova residència. L’escoltem:

En relació al Punt de Trobada Familiar, la regidora Marina Mir ha destacat que Alzira necessitava este recurs. Segons ha explicat, en l’actualitat les famílies de la comarca que han de fer ús d’este servei, han de desplaçar-se fins a Gandia. Per això, ara es treballa per a oferir la millor ubicació:

Recordem que estes dues actuacions s’emmarcaran dins del Pla Convivint 2021-2025 que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha dissenyat, principalment, mitjançant un estudi poblacional que tracta de fer front a les necessitats reals de la població.

Deixa un comentari