Alzira continua plantant cara a la pandèmia i reduïx la seua incidència fins els 10 casos positius per cada 100.000 habitants
A partir d’esta setmana, es reprén la immunització amb Astrazeneca

Segons les dades facilitades per Salut Pública, el total de casos positius en els últims 14 dies són 5, mentre que, en els últims tres dies, no s’han registrat nous contagis. Estes dades reforcen la tendència a la baixa que ha estat experimentant la nostra ciutat al llarg del mes de març.

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemmà Alòs, ha recordat que, tot i les bones dades que presenta la nostra ciutat, davant la situació epidemiològica que estem patint, no s’ha d’abaixar la guàrdia i cal continuar complint amb les mesures restrictives. L’escoltem:

Ir a descargar

Per la seua banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar ahir que el 94% dels municipis de la Comunitat Valenciana, han finalitzat la tercera setmana de març amb un nivell de risc mínim per coronavirus, registrant una incidència per davall dels 25 casos per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies. En este sentit, recordava a la ciutadania que el camí de la prudència màxima és el que està garantint que la Comunitat siga una de les regions europees amb la taxa de contagis més baixa. L’escoltem:

Ir a descargar

Pel que fa a la vacunació del personal dels centres educatius al territori valencià, el president Ximo Puig, va assegurar que, a partir d’esta setmana, es reprén la immunització amb Astrazeneca i, per tant, es podrà reactivar el pla de vacunació que havia preparat la Conselleria d’Educació aprofitant els festius de Setmana Santa.

Deixa un comentari