Alzira contractarà 17 persones durant un any a l’Ajuntament a través de programes d’inserció laboral de Labora

L’Ajuntament d’Alzira contractarà 17 persones per un periode d’un any a través dels programes Empuju i Explus. Es tracta de dos programes adreçats a contractar persones aturades que s’incorporaran a treballar als diversos departaments municipals com a tècnics.
El programa Empuju ha suposat una inversió de 130 mil euros per part de Labora i suposarà la contractació de sis persones menors de 30 anys. Els perfils que s’han triat són de gestors administratius, traductors o filolegs i llicenciats en ciències polítiques i de l’administració. En este cas, a més d’estar inscrits en el Labora com a demandants d’ocupació, han d’estar també inscrits dins del programa de garantía juvenil. Ho explica la tècnic d’ocupació.
L’altre programa, Explus suposarà la contractació d’onze persones que treballaran durant un any en la categoría de tècnic o auxiliar en diversos departaments municipals. En este cas es requerix també que estiguens incrits al Labora i que siguen majors de 30 anys.
El programa Explus ha suposat una subvenció a l’Ajuntament de 230 mil euros. Les desset persones que siguen seleccionades per a estes tasques a través dels llistats de Labora començaran a treballar a finals de setembre.

Deixa un comentari