Alzira contractarà vora 60 persones per a netejar el terme

Alzira rep una subvenció de més de 230.000 euros per a contractar entre 50 i 60 treballadors agraris que realitzaran tasques de neteja al terme rural. Les inscripcions d’esta nova convocatòria del programa conegut com a Sepe Agrícola es podran fer a partir del pròxim 18 de maig fins al 26 a la Clau, però només amb cita prèvia.

Per a poder ser seleccionat, serà imprescindible estar inscrit a Labora com a desocupat del sistema agrari especial abans del 17 de maig. A més, segons ha explicat en ‘El Dia Per Davant’ la directora d’Idea, Carmen Herrero, les persones interessades hauran d’acreditar, d’alguna manera, la seua condició de treballador agrari. Podran fer-ho mitjançant la presentació de tres cupons agraris pagats. A més, ha avançat una de les novetats d’enguany

L’Ajuntament d’Alzira en el marc de col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) executa este programa de foment d’ocupació destinada a pal·liar la desocupació agrícola estacional amb la finalitat de garantir als treballadors desocupats del règim agrari un complement de renda.

Deixa un comentari