L’Ajuntament convoca ajudes per al transport d’estudiants universitaris

L’Ajuntament d’Alzira convoca les ajudes per al transport d’estudiants. Unes ajudes adreçades als jóvens que desenvolupen els seus estudis universitaris, cicles formatius o ensenyament superior fora d’Alzira.

L’objecte d’estes ajudes es fer una aportació als jovens menors de 30 anys per al transport a altres ciutats per a desenvolupar els seues estudis. L’Ajuntament destina 20.000 euros del seu pressupost i l’ajuda serà de 100 euros màxim. L’alumnat haurà d’acreditar que està empadronat a Alzira des fa més de 2 anys i que està matriculat per a realitzar el curs per al que demana l’ajuda. Maria Calvo és la regidora d’educació.

La comissió avaluadora valorarà el nivell de renda, l’expedient acadèmic, el coneixement de valencià, el coneixement d’idiomes comunitaris alhora de concedir-les. El termini per a presentar la sol·licitud ja està obert i finalitza el pròxim 6 d’octubre. La presentació de la sol·licitud i la documentació es farà de manera telemàtica o en la Clau d’Alzira, demanant cita prèvia.

Deixa un comentari