Alzira destina 43.000 € per a ajudes al transport d’estudiants i la compra de material escolar

Alzira convoca les ajudes per al transport d’estudiants i la compra de material escolar en 2n cicle de primària amb un pressupost de 43 mil euros. Cada sol·licitant rebrà una quantitat de 100 euros per cada una de les ajudes. Poden sol·licitar- les els alumnes tant de col·legis públics com privats o concertats. Serà a partir del 15 de setembre i fins el 15 d’octubre quan es podrà fer efectiva la sol·licitud.
A més, pel que fa a les ajudes al transport, pot demanar-les qualsevol estudiant menor de 30 anys i empadronat a Alzira que estiga cursant els seus estudis durant el curs 2020-2021. Pel que fa a les ajudes per al material escolar els alumnes han d’estar matriculats en algun centre públic o privat de la ciutat d’Alzira. En els dos casos és imprescindible estar per davall del llindar de renda familiar establit a la convocatòria que varia, des dels 24 mil fins els 53 mil euros segons el número de membres de conformen la família.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira en l’apartat de tràmits o de manera presencial a la CLAU amb una cita prèvia que poden demanar en la pàgina web citaprevia.alzira.es. Al web de l’Ajuntament podran trobar també tota la documentació que hauran d’aportar per a fer la sol·licitud. Escoltem la regidora d’educació Maria Calvo, que ha intervingut en El dia per davant.

Ir a descargar 

Deixa un comentari