Alzira dedica el calendari municipal 2023 a l’anell verd

Alzira ja compta amb el seu calendari municipal per al 2023, dedicat a l’anell verd que envolta la nostra ciutat. Demà a les nou del matí es posaran a la venda per a la ciutadania 4000 exemplars dels 5000 impresos, al preu d’un euro. La resta d’exemplars es repartixen gratuïtament a les associacions culturals, entitats, administracions, centres educatius i negocis d’Alzira.

Esta eina de consulta diària naix com cada any de la col·laboració entre el Museu Municipal d’Alzira i la regidoria de Patrimoni Històric. Des de l’àrea de patrimoni han explicat que l’elecció de l’anell verd com a protagonista del calendari representa el compromís amb el riu Xúquer.

El calendari té entre les seues pàgines més d’una desena de fotos a tot color de José Perepérez Llobregat, María Clausi Sifre i Pedro Benedito Carrió. L’empresa Grupo Gráfico Alzira ha sigut l’encarregada de l’edició, mentre que el Serval ha fet la revisió lingüística i el MUMA ha coordinat tot el procés. Agustí Ferrer, director del MUMA ha assegurat que són ja 26 anys d’èxit.

El calendari estarà a la venda al MUMA fins al 30 de desembre, excepte els dies festius.

Deixa un comentari