Alzira demana 732 mil euros a l’Ivace per a millorar els polígons industrials

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat a l’Institut Valencià de Competitivitat, Ivace, 732 mil euros en subvencions per a quatre polígons industrials. Estes ajudes tenen com a objectiu millorar i modernitzar les zones industrials del municipi, que s’estan quedant antigues.

Estes ajudes de l’Ivace tenen com a objectiu dotar d’insfrastructures les zones industrials, tant pel que fa a projectes de senyalització com de mobilitat o seguretat. En el cas d’Alzira, s’han presentat quatre projectes a estes ajudes.  S’han sol·licitat 272 mil euros per a un projecte de millores en seguretat en el polígon de Deltabel i una zona d’estacionament de mobilitat sostenible en el polígon de la Granja. També s’ha presentat un projecte de millores en la seguretat, imatge i mobilitat urbana en el polígon industrial del Mercat d’Abastos, un projecte valorat en 210 mil euros. I, per últim, un projecte de millora viària en el polígon industrial de Materna per un import de 200 mil euros.

Demà tindrà lloc una sessió plenària extraordinària que té com a objectiu aprovar la liquidació del pressupost 2022 i distribuir el romanent en diversos projectes per a enguany. El ple es farà a les set de la vesprada i el podran escoltar a través d’Alzira Ràdio.

Deixa un comentari