fbpx

Alzira demana una subvenció per acabar amb les inundacions

Compartix la notícia

Alzira sol·licita una subvenció per a construir infraestructures que eviten les inundacions als barris de les Basses i Venècia. Al voltant de més d’un milió i mig d’euros es farien servir per a evitar que l’aigua del barranc fosc i el camí de pescadors inunden el nucli urbà. La sol·licitud ha estat redactada per Aguas de Valencia mitjançant un informe que analitza la problemàtica de les inundacions a la ciutat i proposa una sèrie de mesures correctores.

Es tracta d’una sèrie de subvencions que el ministeri de política territorial i gestió pública atorga a les entitats locals per a pal·liar els danys causats pels temporals o altres situacions catastròfiques. Es proposa en concret la construcció d’un mur de regulació i la canalització d’una canal en l’últim tram del barranc Fosc, comprés entre el camí de Pescadors i l’avinguda Josefina Fernández.

Una altra de les mesures correctores es la construcció d’un dipòsit de tronada amb la missió d’arreplegar les aigües d’escorrenties dels barrancs per a evitar que entren en la ciutat.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-3-juliol-2020_md_53156388_wp_1

Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari