fbpx

Alzira demanarà a la Conselleria el material necessari per treballar a l’àmbit educatiu

Compartix la notícia

Alzira enviarà un informe de necessitats educatives a la Conselleria, després que la Generalitat anunciara la distribució de tauletes digitals tàctils i ordinadors per a instituts.
Des de l’Ajuntament s’ha contactat amb tots els centres d’Alzira per a demanar que remeten abans del 7 d’abril les dades de cadascun. Concretament, se’ls ha demanat informació sobre el problema informàtic i comunicatiu amb l’alumnat i les famílies, l’organització educativa dels centres per donar continuïtat al procés aprenentatge del seu alumnat, els materials disponibles i necessitats i qualsevol altra incidència que s’haja de comunicar a la Conselleria.

El nombre de tauletes que correspon a cada institut es determina en funció de les seues unitats educatives, a més d’un extra de dispositius per als centres amb alumnat amb un índex socioeconòmic més baix. A més, la Conselleria ha anunciat també l’enviament de 1.700 ordinadors portàtils per als equips directius de tots els centres educatius públics, perquè puguen reforçar el seu treball a distància de coordinació amb el professorat dels seus centres educatius.
Els dispositius arribaran directament a casa de l’alumnat dels instituts que els necessiten. Quan finalitze el confinament els retornaran als seus instituts i quedarà com a material informàtic per a utilitzar en cada centre.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-d-039-abril-2020_md_49594180_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari