fbpx

Alzira demanarà una subvenció per a la gestió forestal sostenible

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira demanarà una subvenció a la Unió Europea per a l’aplicació de mesures de gestió forestal sostenible. Es tracta d’una sèrie d’ajudes finançades pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) que van encaminades a fomentar l’activitat agrícola, assegurar la gestió sostenible de recursos naturals i assolir un desenvolupament territorial equilibrat de les economies i comunitats rurals.

Amb esta subvenció, l’Ajuntament pretén obtindre recursos per a fer una gestió més sostenible del terreny agrícola però sobretot per a protegir les muntanyes del risc de foc, un risc que, segons la regidoria de medi ambient, és cada vegada més imminent per l’augment notable de la biomassa i per les altes temperatures que tenim a la Comunitat Valenciana.

La sol·licitud d’esta ajuda va estar presentada al plenari de l’Ajuntament d’Alzira del passat mes de juny i aprovada per unanimitat. Tot i això, el PP va recriminar a l’Ajuntament que no haguera demanat una altra subvenció a la UE en la qual sols tenia que aportar el 50% a la qual cosa el regidor de medi ambient Pep Carreres va respondre que en eixe moment no es tenia personal ni recursos per a finalitzar les gestions.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-3-juliol-2020_md_53156388_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari