fbpx

Alzira desaccelera la incidència de la Covid-19 amb 254 contagis per cada 100.000 habitants

Compartix la notícia

Alzira desaccelera la incidència de la covid-19 amb 254 contagis per cada 100.000 habitants, 197 menys que la passada setmana. Les dades de Salut Pública confirmen una tendència a la baixa en tota la comarca. Tot i això, el pont de la Constitució suposa una amenaça sobretot de cara al Nadal i és per això que cal seguir complint les mesures restrictives que estaran vigents fins el 9 de desembre.

Segons dades de Salut Pública, els contagis a la nostra ciutat han passat, en l’última setmana, de 381 a 254. En els últims tres dies hi ha 28 positius i en total tenim 116 casos actius, 58 menys que el passat dijous, 26 de novembre. A més, la situació a les escoles es manté estable. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, indica que estem tornant a la mateixa situació que fa un mes, abans que els contagis tornaren a disparar-se. No obstant això, no hem de baixa la guàrdia.

Des de la regidoria de Sanitat expliquen que les trobades socials que tinguem durant el pont del 6 de desembre, repercutiran directament en les festes de Nadal i és per això que es demana a la ciutadania molta precaució, distància i limitació dels contactes. De fet, Des del Departament de Salut de la Ribera, mitjançant l’Hospital s’està treballant en la campanya de sensibilització “Açò no és un joc, no et deixes portar per la corrent” que de manera senzilla incideix en a idea de la relació directa entre el pont de la Constitució i els dies festius de Nadal. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de sanitat, Gemma Alòs, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-26-novembre-2020_md_60990825_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari