Alzira desenvoluparà un projecte d’atenció comunitària en col.laboració amb la Conselleria d’Habitatge

L’Ajuntament d’Alzira ha rebut hui la visita del grup de treball que portarà a terme accions a la nostra ciutat dins del PLA D’INTERVENCIÓ SOCIAL que la Generalitat posarà en marxa en els 38 parcs d’habitatge públic de 22 municipis de la Comunitat.

Entre ells, es desenvoluparà a Alzira un projecte d’atenció comunitària a la plaça de la Ribera. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt a la regidora de Serveis Socials, Marina Mir així com part del seu equip, han rebut hui els tècnics i treballadors del projecte junt a Fernando Maldonado, cap de la unitat d’inspecció i normalització i coordinador del programa de l’Entitat Valenciana d’Habitatge (la EVHa).

L’objectiu d’este Pla d’Intervenció Social és millorar la qualitat de vida de les persones residents. Per aconseguir-lo es desplegarà una àmplia xarxa d’acció comunitària per a combatre els processos d’exclusió amb una inversió que, a escala regional, supera els 9,5 milions d’euros. El nou servei s’emmarca dins de l’Estratègia de Regeneració Urbana que la Conselleria ha posat en marxa a través de l’EVHA.

Les accions es duran a terme al llarg dels pròxims tres anys en col·laboració amb l’administració autonòmica i la corporació municipal. L’objectiu és desenvolupar una actuació integral dels habitatges públics de la Plaça de la Ribera. L’equip d’intervenció social adscrit comptarà amb un coordinador d’àrea, una treballadora social i un integrador social. Tots tres s’incorporen esta setmana i estaran situats, pel moment, al Centre de Participació Ciutadana.

Deixa un comentari