Alzira destina 17 mil euros a 8 associacions veïnals

L’Ajuntament d’Alzira destina 17 mil euros a les associacions de veíns de la ciutat. Vuit col•lectius veïnals han rebut finançament per al seu manteniment i per a l’organització d’activitats. Són les associacions de veïns del Raval de Sant Agustí, L’Alquerieta, el Balcó de la Ribera, la Colònia Anna Sanchis, El Racó, les Basses-avinguda de la Ribera i el Xavegó d’Alzira.
La Regidoria de Participació Ciutadana considera que enguany és molt important ajudar-los, perquè després de dos anys de menor activitat, 2022 ha estat l’any de la recuperació de la normalitat en els programes de les diferents entitats associatives.
A les set associacions beneficiàries de 2021, enguany, s’ha sumat una vuitena de nova creació. Estes ajudes estan destinades a cobrir les activitats que realitzen, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions. A més, s’inclou una quantitat fixa per a les cinc entitats que no disposen d’un local cedit per l’ajuntament i una quantitat variable depenent del nombre de socis. També s’ha valorat que les activitats estiguen destinades al medi ambient, a la infància i a les persones majors.
Ara les associacions adjudicatàries hauran de justificar les despeses per a fer efectiva la subvenció. L’objectiu d’estes subvencions, com explica Gemma Alós, regidora de participació ciutadana, és millorar el teixit associatiu i garantir la participació.
El concert de cloenda es farà demà dissabte al Gran Teatre a les deu i quart de la nit. Tot i que prèviament a les set i quart, a la Casa de la Cultura actuarà el quintet de metalls Al Vent i Tocant i rodant. L’entrada serà lliure.

Deixa un comentari