Alzira destina més de 34.000 euros a la millora i adaptació de la Casa de la Cultura
El consistori ha reconduït el pressupost destinat a activitats culturals presencials i l’ha reinvertit en el sector

Des que va esclatar la pandèmia, i com que les activitats culturals presencials no han pogut celebrar-se, el consistori ha reconduït el pressupost destinat a estes activitats i l’ha reinvertit en el sector atenent a tres àmbits: l’activitat cultural telemàtica, l’adequació dels espais a la normativa COVID i la millora de les instal·lacions.

Així, en els últims 10 mesos, l’Ajuntament de la ciutat ha fet una inversió de 34.300 euros en la Casa de la Cultura. Entre altres coses, a l’Auditori s’ha traslladat la sala de control de so i il·luminació al pati de butaques i s’ha incorporat equipament tècnic per al control a distància, un projector i una pantalla de projecció. A la Sala d’Exposicions, s’han substituït els canalons de recollida d’aigües pluvials i s’han fet tasques de neteja i canvis en la il·luminació que incorporen la tecnologia LED en diversos punts de l’edifici.

Altres intervencions han estat el tractament contra insectes i la instal·lació de “llocs wifi”. A més, s’ha incorporat el dispositiu CLAUdia a l’entrada de l’edifici per al lliurament de documents de forma gratuïta com el certificat d’empadronament. Pel que fa a l’adaptació de l’edifici a les noves mesures COVID, s’ha procedit a la neteja i desinfecció de l’edifici i a la instal·lació de dispensadors de gels hidroalcohòlics i pantalles protectores, entre altres coses.
Segons afirmen des del consistori, s’han desenvolupat tasques de neteja, pintura i reparació en distints punts de l’immoble i en el mobiliari expositiu, així com obres i reparacions en les diferents sales i, segons assegura el regidor de Cultura, Alfred Aranda, els professionals i els materials s’han adquirit en empreses i comerços d’Alzira. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari