Alzira edita un Catàleg de propostes formatives per als centres educatius sobre l’agenda 2030

La regidoria de Cooperació de l’Ajuntament d’Alzira edita un Catàleg de propostes formatives per als centres educatius de la ciutat. En esta guia es recullen diferents activitats, programes i iniciatives per treballar als centres educatius la cooperació, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030.
Este catàleg busca que els estudiants coneguen desafiaments mundials com el canvi climàtic, la degradació ambiental, la pèrdua de la biodiversitat, la pobresa o les desigualtats. Esta actuació es fa baix la filosofia d’acció i cooperació glocal, és a dir global i local impresa als Objectius de Desenvolupament Sostenible.
Un visió present també a l’Agenda 2030. Totes les propostes a este catàleg van ser presentades per associacions i entitats assentades a Alzira o La Ribera. La regidora de Cooperació, Leticia Piquer, ha destacat que esta iniciativa servix de pont a les associacions amb el món educatiu. A més ha recordat que l’any passat ja es van fer tallers participatius amb les associacions del poble que treballen en l’àmbit de la cooperació.

Deixa un comentari