Alzira en nivell taronja per risc de pluges fortes

L’agència estatal de meteorología ha emés un avís especial per tempestes generalitzades que estan afectant pràcticament tot el territori espanyol. A la Comunitat Valenciana , les majors intensitats de precipitacions provocat per la Dana s’esperen la nit de hui i les primeres hores de demà en les zones interiors de la Comunitat Valenciana, en el sud de la provincia de València i el Nord d’Alacant.

El centre de coordinació d’emergències de la Generalitat Valenciana ha actualitzat este matí l la situació. Ens trobem en preemergencia nivel taronja per pluges fortes que superaran els 40 litres per metre quadrat i tempestes en tota la provincia de València.

Per això i de cara als moments de pluja, cal tenir en compte diverses recomanacions. Si vas conduint, el cotxe ben tancat, no circular per camins rurals o barrancs, no conduir en bicicleta i en qualsevol cas, reduir la velocitat.

Pel que fa a les tempestes, recorda que l’aigua atrau els raigs, si encara estas disfrutant de les vacances a la mar o la piscina, amb risc de tempesta evita estar a l’aigua i tanca portes i finestres. Desconnecta els aparells elèctrics que siguen prescindibles per a evitar danys en cas de pujades de tensió. I en qualsevol cas, mantint-te sempre informat de l’evolució de l’oratge i en cas de perill, crida al 112.

Deixa un comentari