Alzira enceta la segona edició d’Alzira Saludable amb jornades del 12 fins el 29 de novembre

Alzira enceta la segona edició d’Alzira Saludable. A les jornades, que tindran lloc des del 12 fins al 29 de novembre, es parlarà de l’etiquetatge dels aliments, el trastorn d’ansietat, els primers auxilis, la dependència emocional i la malaltia celíaca.

L’Ajuntament organitza estes jornades amb l’objectiu de donar ferramentes a la ciutadania alzirenya per a que puguen tindre una vida més saludable i disposar de coneixements d’utilitat en l’àmbit de la salut tant física com psicològica.

Les xerrades estan impartides per professionals de la salut com nutricionistes, psicòlegs i infermers. En concret, la primera xerrada que es durà a terme el dimarts 12 de novembre,  tractarà el tema de l’alimentació real i l’etiquetatge dels productes.La salut psicològica també tindrà protagonisme a estes jornades. En concret, el dia 25 de novembre, la psicòloga Marian Martín farà una xerrada sobre la dependència emocional en les relacions de parella. La psicòloga a més, explicarà la importància de tindre una bona autoestima i la seua relació amb este tipus de relacions tòxiques. La escoltem a continuació.

Totes les xarrades són gratuïtes i de lliure accés i s’ impartiran a l’Aula 2 de la Casa de la Cultura a les 18 de la vesprada. El cicle Alzira Saludable finalitzarà, com ja va fer l’any passat, amb una Marató de Sang. L’Ajuntament d’Alzira anima la gent a participar ja que des del Centre de Transfusió informen que es necessiten 600 transfusions cada dia. A més, les persones que donen, s’emportaran un detall del Centre de Transfusió.

Categories Salut

Deixa un comentari