Alzira enceta un nou concurs de microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez”

L’Associació Grup de Debat per la Igualtat anuncia de nou el concurs de microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez”. Els objectius principals de la convocatòria són promocionar la igualtat entre els homes i dones i l’ús del valencià. Pot participar qualsevol persona resident a la Comunitat Valenciana major de 16 anys amb un microrelat de 20 línies màxim, escrit en valencià que tracte la temàtica del masclisme.

El grup de Debat Igualtat d’Alzira insisteix en fomentar l’observació i reflexió sobre la vida quotidiana amb ulleres lila per identificar les creences, les actituds i els fets que mantenen el masclisme vigent. Els relats han de servir per desvelar els masclismes quotidians que passen més desapercebuts per a poder reconèixer-los i així eradicar-los.

Els treballs hauran d’enviar-se abans del 27 d’octubre al correu microrelats.igualtat.alzira@gmail.com. El jurat lliurarà sis premis valorats en 100 i 50 euros el dia 29 de novembre a les 19 de la vesprada en l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira.

Categories Igualtat

Deixa un comentari