Alzira enceta un projecte pilot per ajudar a fer tràmits electrònics

Qui no s’ha trobat amb vertaders problemes per fer un tràmit amb alguna administració a través d’internet? Un problema comú fins i tot a aquelles persones que treballen diàriament amb l’ordinador. Per això, Alzira enceta un projecte pilot per a ajudar a fer tràmits a les seus electròniques de diverses administracions. ‘La Clau al carrer’ és un projecte perquè els tecnics municipals ajuden al ciutadà a fer un tràmit i, a la vegada, l’ensenyen.

Cada vegada les tramitacions de les diverses administracions públiques requerixen un major nivell de coneixements informàtics i domini de la tecnologia, per això hi ha part de la població que es troba amb grans dificultats a l’hora de poder obtindre un certificat, demanar cita amb la seguretat social o sol·licitar una subvenció. A més de les dificultats que implica que cada administració tinga una plataforma distinta.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana eixirà al carrer cada dimecres i dijous fins al 25 de maig. Els treballadors de La Clau i del servei d’Innovació i Tecnologia impartiran esta acció formativa i d’acompanyament atenent personalment els ciutadans i ciutadanes que així ho sol·liciten. Només serà necessari aportar la identificació.

Tanmateix, caldrà demanar cita prèvia al telèfon 661522037, per tal de concertar una cita amb els tècnics informàtics. Es preveu l’assistència de 300 usuaris al programa pilot i, des de la regidoria responsable, es valora este programa com una prova per vore les necessitats de la població i decidir si es continua de forma permanent.

Deixa un comentari