fbpx

Alzira entra amb normalitat a la Fase 1 excepte per dos incidents aïllatsÀudio 

Compartix la notícia

Alzira va viure ahir el primer dia de la Fase 1 en la desescalada, després del confinament originat per la crisi de la Covid-19. La ciutat recuperava el rebombori al voltant de les terrasses dels nostres bars i restaurants i tornava a comprar als comerços. La norma va ser el civisme i el bon comportament dels alzirenys, amb l’excepció d’incidents que, si bé criden l’atenció, foren puntuals.
Un d’estos es produïa a l’avinguda Sants Patrons quan una cafeteria es va vore obligada a tancar les portes davant l’incompliment de les normes per part dels clients . El personal, davant la impossibilitat de fer que els clients esperaren la desinfecció de taules per assentar -se i veient que estaven infringint també la distància mínima de seguretat, decidiren tancar les portes. Hui han obert amb més seguretat i amb eixa advertència apresa per part dels clients.
L’altre incident tingué lloc quan un conductor va fer bolcar el seu cotxe al carrer Balmes. Un accident molt aparatós, que no va tindre conseqüències greus, però també ens va servir com a exemple del que no podem fer al volant. El conductor va quedar atrapat dins del vehicle, on va ser excarcerat i detingut, mitja hora després de l’accident, per bombers i agents de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Alzira, tot i la resistència que va oferir. Hui l’ambient ha sigut tranquil i a poc a poc Alzira recupera la nova normalitat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-19-maig-2020_md_51185734_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari