fbpx

Alzira entra hui en la Fase 2 amb més llibertat de movimentÀudio 

Compartix la notícia

A partir de hui, dilluns 1 de juny, Alzira entra en la Fase 2 del procés de desconfinament, i el principal canvi respecte de la fase anterior és l’eliminació d’algunes restriccions en els nostres moviments. No obstant això, cal seguir les indicacions sanitàries i respectar la distància física per evitar contagis.
Pel que fa als passejos amb menors, s’elimina la restricció d’un quilòmetre de distància des del domicili. Si fem esport a l’aire lliure: tant esportistes federats, com no federats, podem desplaçar-nos per tota la província en grups de fins a 15 persones, respectant la distància entre uns i altres.
A les reunions de treball o d’oci, el nombre de persones que es poden reunir passa de 10 a 15, sempre respectant mesures i distàncies de seguretat. A les caminades per la natura, poden ser de fins a 20 persones, complint el distanciament i la higiene.
Ja és possible visitar els familiars a les residències de majors i altres centres residencials, però a causa del risc per als residents s’han d’extremar les precaucions i sempre amb cita prèvia. També es poden obrir biblioteques, sales d’exposicions, autoescoles o teatres amb un aforament de fins a un 30%.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-1-juny-2020_md_51634189_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari