Alzira entrarà en la Fase 2 este dilluns amb nous canvis

Compartix la notícia

Alzira passarà a la Fase 2 de la desescalada a partir del pròxim dilluns, 1 de juny, junt amb la resta del territori valencià. Una de les principals novetats que portarà entrar en la Fase 2 és l’obertura de platges, això sí, amb les mesures de seguretat traslladades pel Govern als municipis. També les piscines podran obrir amb una limitació d’aforament del 30%.
La pròxima setmana també es poden usar dutxes i vestidors, limitant l’ocupació a una persona, llevat que necessite assistència.
A més, a partir del pròxim dilluns desapareixen els horaris per a eixir a fer esport i per a passejar, excepte en el cas de majors de 70 anys , que continuaran eixint de 10.00 a 12.00 hores i de 19.00 a 20.00 hores.
Els bars i restaurants podran obrir el seu aforament interior fins a un 40% de la seua capacitat i també podran començar a obrir les portes els centres comercials. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha rebut amb optimisme este anunci, però recorda que no podem abaixar la guàrdia, ja que tot i que ahir el nostre Departament de Salut no va registrar cap contagi, ni defunció, la Covid-19 li ha costat la vida a 5 veïns d’Alzira.
A la Fase 2 es permeten també les eixides de turisme actiu i de naturalesa en grups de fins a 20 persones i obrin tots els comerços i serveis, independentment de la seua superfície, així com els centres esportius coberts i les piscines, al 30% del seu aforament. També recuperen la seua activitat els cinemes, teatres i similars, a un terç del seu aforament, i les reunions es permeten fins a 15 persones.
A més, es permet eixir en grup, de fins a 15 persones, per a fer esports a l’aire lliure, en els quals no hi haja contacte, s’obrin les biblioteques per a llegir i utilitzar els ordinadors, amb un màxim del 30% del seu aforament, obrin les sales d’exposicions i visites turístiques, amb recorregut prèviament marcat. D’esta forma, ara sí, sembla que la nostra ciutat recupera, a poc a poc, la normalitat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-maig-2020_md_51560845_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari