Alzira, amfitriona de la propera trobada de Xarxa Salut

Xarxa Salut tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny i reunirà més d’un centenar de municipis de tota la Comunitat. El paper dels ajuntaments en la pandèmia centrarà esta reunió anual que té la finalitat de desenvolupar accions de promoció de la salut.

Esta setmana s’ha constituït el comité organitzador d’esta 4a jornada, del qual han format part la regidors de Serveis Socials i polítiques inclusives Maria Mir, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i la regidora de Sanitat, Gemma Alòs. A més dels representats de l’Ajuntament amfitrió junt a representants de la Federació Valenciana de Municipis i províncies, tècnics del Centre de Salut Pública d’Alzira i membres de l’Oficina valenciana d’acció comunitària per la salut.
La jornada s’anomenarà Governança més participativa. Ciutats i pobles més resilients i giren al voltant de les polítiques i iniciatives que s’impulsen en matèria de salut des dels municipis. La pandèmia, ha posat en primera línia els municipis, com administració més propera. Compartir eixes experiències i iniciatives és l’objectiu, tal i com assenyala la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

Deixa un comentari