Alzira és des del dimarts la base permanent del nou helicòpter del Grup de Rescat en Altura del Consorci Provincial de Bombers

Alzira és ja la base permanent del nou helicòpter del Grup de Rescat en Altura del Consorci Provincial de Bombers. Este vehicle s’utilitzarà per rescats i salvaments i va entrar en funcionament el dimarts. S’ha decidit que s’instal•le a la ciutat perquè es tracta d’un lloc que permet arribar a qualsevol lloc de la comarca ràpidament i perquè ja hi havia heliport en Tulell.
El Consorci Provincial de Bombers també ha traslladat a Alzira la base del Grup de Rescat en Altura, que fins ara es trobava a Xàtiva i utilitzava un helicòpter de la Generalitat per a la seua activitat. Ara, el Consorci Provincial de Bombers ha comprat un helicòpter model Bell 412 HP biturbina que permet realitzar tasques salvament a més de rescats.
Este servei costarà 1,6 milions d’euros anuals i este helicòpter estarà situat en el sector del Tulell i comptarà sempre amb bombers de guàrdia, el que millorarà el temps de resposta en zones de muntanya on és complicat accedir-hi.
Les passades setmanes estigueren fent pràctiques per formar els vora 25 professionals que conformen el servei de l’helicòpter. Ara ja estan establerts al lloc i operatius 24 hores al dia.

Deixa un comentari