Alzira es presenta com a clau de la innovació en un encontre de 33 ciutats de la Xarxa Innpulso

Pepina Pastel ha presentat la seua empresa al costat de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en la cinquena edició d’Innpulso-emprendre, un encontre que premiarà la innovació de les ciutats i de les empreses que es presenten. Alzira competix junt a a 33 ciutats de tot el territori espanyol per diversos guardons que se celebra hui a Viladecans en el #InnpulsoEmprende21.

Alzira ha estat representada per esta jove empresa, que recentment s’ha implantat a Alzira, i que amb tot just dos anys ha aconseguit una gran projecció a nivell digital en el món de la rebosteria artesanal arribant els seus enviaments a tota Espanya.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, acompanya a Lara Guerrero, gerent de Pepina Pastel, en la seua presentació al costat de la resta dels 33 munipis i empreses innovadores que participen en l’esdeveniment. Tal i com explica Diego Gómez, Alzira ha sigut durant la pandèmia clau de la industria agroalimentària a la Comunitat Valenciana, empreses alzirenyes que han augmentat la producció durant esta estapa.

Este encontre se celebra en el marc de la Misió de ciutats climàticament neutres, impulsada per la Comissió Europea. Cadscun dels 33 municipis participants, presenta la ciutat i el projecte innovador, com és el cas de Pepina Pastel. Al final de la jornada s’atorgaran premis als millors projectes. La gerent de Pepina Pastel, ha resumit l’esperit d’una empresa que és d’un sector tradicional, com és la pastisseria, i aplica la innovació en la distribució. Lara Guerrero.

Deixa un comentari