fbpx

Alzira és un dels cinc municipis valencians amb menys deute

Compartix la notícia

Alzira és el cinqué municipi valencià amb menys deute, amb una xifra de 5,4 milions d’euros. El Govern actual ha reduït 10,6 milions des de l’any 2015, quan el deute es trobava en 16 milions. A més, s’espera acabar l’any 2020 amb un deute reduït d’un milió més, i deixar-lo en una xifra de 4,4 milions d’euros.
A esta solvència econòmica se suma en 2020 l’aprovació dels pressupostos més alts fins ara, amb una xifra de 40 milions d’euros, 17 dels quals provenen de l’IBI rústic i urbà i de l’impost de vehicles; altres 10 provenen de l’Estat i 3,7 de la Generalitat.
L’Ajuntament d’Alzira destinarà estes partides principalment a l’ocupació, els serveis socials i les polítiques inclusives, a banda dels sous de personal, que suposen la despesa més important per al Consistori. Altres de les inversions més importants seran la reparació del poliesportiu Fontana Mogort, la finalització de les obres del nou edifici de la Policia Local i els detalls que falten per posar al Casal Jove. Inversions possibles gràcies a la solvència actual.
A més, Furió també ha destacat que el deute, que era de 300 euros per càpita fa cinc anys, és ara de només 100 euros per habitant.

Compartix la notícia

Deixa un comentari